Onsdag 30 september

 
 
Tjena hejsan!
Hösten levererar härligt väder. Soligt och fint till och med. Vet inte hur vanligt det är med 15 grader i slutet på september, men det har vi haft nu senaste veckan. Riktigt nice. Det som vart mindre nice är mitt huvud. Dock har det blivit mycket bättre nu. Startade min huvudvärk/migrän i Gimo förr förra helgen, den 18. Sen dess har jag haft huvudvärk hela tiden och ibland fått migrän. Har väl konstaterat att det varken vart migrän eller vanlig huvudvär eftersom inga tabletter har hjälpt. Så borde vara spänningshuvudvärk. Håller på för fullt med att stretcha nacke och axlar så gott det går. Tar även Voltaren nu och det har gjort att det har släppt (tack för det) så ska fortsätta även imorgon. så hoppas, hoppas att den håller sig borta.
 
Men på tal om migränen, så har jag bokat in tid för att träffa en läkare så jag kan få ut migräntabletter.
 
På fredag brummar jag till Gimo igen! =D Nu springer valpisarna runt och busar och till o med Lizzie o Dixie får vara med =) Dock åker jag själv för J ska roa sig på kryssning med en polare =)
 
På tisdag nästa vecka ska jag till Gotland =) Åker iväg med facket på kurs, så kommer hem på fredagen. Ska bli riktigt trevligt.
 
Dags för lite fika.
Som jag saknar er <3