Fredag 27 juni

Tjena hejsan!
ja, då var det fredag igen och helg. men vad sjutton gör det när man har semester? =D Får vara vilken dag som helst, mig kvittar det. Underbart är vad det är.
 
Idag fick man gå upp väldigt mycket för tidigt än vad man brukar såhär i semestertider. Larmnissen ringde 7.30 imorse och sa att han skulle komma runt 8.15, så det var bara att knata upp ögona böj. Har installerat larm här hemma nu, så nu är vi tryggare än någonsin ;-) Riktigt bra faktiskt!
 
 
Under tiden han jobbade så började jag o Johan göra vårt ute på altan. Jag fortsatte och målade såklart och Johan satte upp panel och diverse brädor o så. Snart så är allt målat och klart. Har bara 3 brädor kvar, sen är det en andra strykning som gäller =)
Anledningen till att man aldrig hann klart med brädorna var för att det kom in ett riktigt åskväder och en hel del regn på det. Så pass faktiskt att blixten slog ned inne i stan på Bråvallafetivalen så några ungdomar fick föras till sjukhus =/ Otäckt! Nu skiner nästan solen igen och de elaka molnen har blåst sin kos.
 
Eftersom vi bara jobbar o står i här hemma så tänkte vi att vi måste ju faktiskt även unna oss lite ledigt nu när man har semester. Så nu bokade vi en kryssning till Tallin. Åker på söndag och kommer hem på tisdag. Det behöver vi. Slappna av lite och njuta av ledigheten.
 
Senare nästa vecka kommer ju även Micke o Tessan med barnen! Det ser vi fram emot =)
 
Hoppas ni får en härlig fredagskväll!
 
Ciao